Blog

RSS

Difonent el nostre periòdic escolar

19-07-2019


Difonent el nostre periòdic escolar

En el curs 2017-2018 la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esport va convocar les sol·licituds de Projectes de Recerca i Innovació Educativa. Com en el nostre centre ens agrada fer tot el possible per evolucionar i millorar l'educació del nostre alumnat, no vam voler deixar passar aquesta oportunitat. Amb aquesta bona excusa, ens llancem a recuperar Els Escolars, el nostre periòdic escolar que va deixar de publicar-se en 1986.

Han sigut dos cursos Capgirant el valencià, és a dir, ensenyant el valencià del revés, des de la pràctica a la teoria. Un aprenentatge servei basat en el projecte dedicat a realitzar articles per al nostre periòdic escolar.

Gràcies als bons resultats que hem obtingut amb aquesta nova metodologia, es van posar en contacte amb nosaltres des del CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat) d'Elx per a participar, el 29 i 30 de maig, en les jornades de Projectes de recerca i innovació educativa 2018/2019: intercanvi d'experiències.

En la mateixa línia, el passat 13 de juny la Universitat d'Alacant ens va donar un espai en la Jornada d'ensenyament i ús del valencià, per a poder difondre les bones pràctiques del nostre projecte.

Considerem fonamental compartir amb la resta de docents les coses bones que cada col·legi fa, que són moltes, doncs així, entre tots i totes, aconseguim que l'educació seguisca evolucionant i el nostre alumnat estiga ben preparat per a afrontar els reptes del futur.

Autors/as: Isabel Picó i Raül Egío, Directora i Mestre del Col·legi.

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixementsTop