Prensa

El Museu Escolar de Puçol convoca als seus socis per a reflexionar sobre el seu futur proper

10-11-2016

L'Assemblea tindrà lloc diumenge que ve 13 de novembre a les 11 hores i es centrarà a explicar el mètode aplicat per a millorar la seua situació econòmica



El Museu Escolar de Puçol ha patit delicats alts i baixos al llarg d'enguany, induïts principalment per la falta de recursos econòmics. No obstant açò, davant aquesta situació de crisi, els gestors de la institució no s'han quedat de braços creuats sinó que han pugnat i negociat per a trobar una solució.

L'Assemblea de Socis, prevista per a aquest diumenge 13 de novembre a les 11 hores en les instal·lacions del Museu, s'ha convocat amb la finalitat d'explicar la situació actual del Projecte i informar als seus socis i amics sobre les mesures que s'han estat duent a terme durant els últims mesos, dirigides a trobar un model de gestió econòmica que li permetera al Museu Escolar de Puçol estabilitzar-se de manera definitiva.

El seu Director Fernando García i Pepe Antón, Director General de Grup Antón Comunicació i gran recolze en la consolidació del nou model, s'encarregaran de conduir l'Assemblea del diumenge, que donarà fi a especulacions i permetrà reflexionar sobre el futur proper del Tercer Patrimoni d'Elx.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol convoca als seus socis per a reflexionar sobre el seu futur proper

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top