Prensa

El Projecte Pusol publica nou llibre sobre les bones pràctiques en la gestió del patrimoni

 


Gràcies a una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant, l'equip del Projecte Pusol publica les actes de la Trobada de Patrimoni Mundial, celebrat a Elx a l'octubre de 2019


L'any 2019, amb motiu del desé aniversari del reconeixement UNESCO del Projecte Educatiu-Museístic de Puçol, es va organitzar una Trobada de Patrimoni Mundial, que va abastar la temàtica de les bones pràctiques en la gestió patrimonial; a aquesta Trobada van assistir representants del Ministeri de Cultura i Esport i del *Institut de *Patrimoni Cultural Immaterial, així com tots els patrimonis valencians i els altres dos espanyols inclosos en el Registre de Bones Pràctiques de la UNESCO.


Dos anys més tard i coincidint aproximadament amb la data del dotzé aniversari (el passat 1 d'octubre), el Projecte Pusol publica el llibre d'actes d'aquesta Trobada. “Les Bones Pràctiques en la gestió del patrimoni. Actes de la Trobada de Patrimoni Mundial. Elx 2019” recull les intervencions de els/as ponents, que van parlar sobre la salvaguarda i gestió dels seus respectius patrimonis -patrimonis als quals representaven-, sobre la mateixa Convenció per a la salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial i dels Plans Nacionals de Patrimoni Cultural.


Aquesta publicació continua la línia iniciada pel Projecte Pusol en 2019, quan va aparéixer el “PoEM. Projecte Educatiu-Museístic de Puçol”. En aquesta ocasió, el volum d'actes ha pogut editar-se gràcies a una subvenció de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant. Amb l'adjudicació de 3.469,05 € de la subvenció d'aquesta anualitat destinada a entitats sense fi de lucre de la província per a la realització d'activitats culturals, l'equip tècnic del Museu Escolar ha pogut editar, dissenyar i imprimir (amb l'empresa Abece Arts Gràfiques) aquest nou llibre.

Vuelve a notas de prensa

  • El Projecte Pusol publica nou llibre sobre les bones pràctiques en la gestió del patrimoni

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top