Prensa

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant concedeix una subvenció de 20.000 € al Projecte Pusol

 


El mes d'agost passat, l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant va publicar en el Butlletí Oficial de la Província, la convocatòria de subvencions a Ajuntaments, Fundacions i altres entitats sense fi de lucre, de la província d'Alacant, per a museus i col·leccions museogràfiques permanents, en la seua anualitat 2021.


En règim de concurrència competitiva ordinària, el Projecte Pusol va presentar un projecte titulat “Per l'Educació i la Cultura. Catalogació, Investigació i Difusió de les col·leccions del Projecte *Pusol”, iniciativa basada en l'estudi de la cultura tradicional del municipi d'Elx i el seu entorn que s'ha vist beneficiada per aquesta important subvenció.


L'objectiu d'aquest projecte és continuar i enriquir el treball habitual que desenvolupa el nostre Projecte, que contribueix a la salvaguarda del patrimoni cultural, material i immaterial. Es tracta d'una activitat que, a partir de la investigació de la cultura tradicional a Elx, pretén aproximar-se a territoris veïns, amb l'objectiu d'ampliar l'àmbit d'estudi i buscar, en el seu cas, elements comuns a altres espais de la província.


L'objectiu de “Per l'educació i la cultura” es fonamenta en la salvaguarda d'un patrimoni, material i immaterial, comú, amb l'objectiu últim que les generacions futures coneguen i aprecien el seu patrimoni cultural.


Gràcies a l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, aquesta activitat ha pogut realitzar i aconseguir els resultats esperats, que han de redundar en benefici de la societat.

Vuelve a notas de prensa

  • L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant concedeix una subvenció de 20.000 € al Projecte Pusol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top