Prensa

El Projecte Puçol inicia les activitats de “*Puçol Acull”

 


Aquesta iniciativa, desenvolupada per a els/as usuaris/as de la Fundació Elx Acull i que compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, es durà a terme al llarg d'aquesta anualitat, amb una activitat al mes


La setmana passada, el Projecte Puçol va començar amb el calendari d'activitats previstes dins del programa “Puçol Acull. La cultura tradicional i el patrimoni local com a eines per a la integració i la convivència”, l'objectiu de la qual és fomentar la unió entre cultures a través de l'ús del patrimoni i la cultura tradicional.


Aquesta primera activitat, que es va dur a terme el dimecres a la vesprada -amb un grup de xiquets i xiquetes i les seues mares- i el divendres al matí -amb persones adultes-, s'ha desenvolupat en les instal·lacions del Museu Escolar de *Pusol i els seus voltants. En aquestes dues jornades, els/as participants van gaudir de la visita guiada al museu, de l'excursió a una casa tradicional dels voltants, d'una demostració de pujada a la palmera per part d'un *palmerero i de l'elaboració d'una guia didàctica. La intenció d'aquesta activitat en particular i del programa, en general, era interactuar amb els/as usuaris/as d'Elx Acull per a intercanviar experiències i coneixements entre les nostres tradicions i les de les persones participants.


A més de la col·laboració del veí palmerero, Emeterio Vicente, i de la vicepresidenta de l'associació, Maruja Sabuco, l'activitat va comptar amb el suport de Javier Quesada, de l'empresa il·licitana Ismael Quesada, habitual col·laboradora del Projecte *Pusol.


“Puçol Acull” està sent possible gràcies a l'impuls de Fundació “la Caixa” i a les seues convocatòries d'ajudes a projectes que fomenten la interculturalitat i l'acció social.

Vuelve a notas de prensa

  • El Projecte Puçol inicia les activitats de “*Puçol Acull”

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top