Prensa

El Projecte Puçol inaugura la nova exposició temporal “Benvolguts animals”

A partir d'avui, 31 de març de 2022, el Museu Escolar de Puçol exposa la nova exposició temporal “Benvolguts animals”, tercera mostra comissariada per l'alumnat del Col·legi de Puçol.


Com en les dues anteriors ocasions, els/as escolars de 5è i 6è curs han participat en l'elaboració d'aquesta especial exposició, juntament amb els tècnics i gestors culturals del Museu Escolar. Organitzats en quatre grups, cadascun s'ha centrat en un tipus d'animal sobre el qual investigar, sent el resultat final un panell explicatiu amb fotografies antigues i diferents peces que representen a aquests animals.


Els animals formaven part de la família i cadascun dels seus membres participava en la seva cura. Per tant, “Benvolguts animals” ensenya al/la visitant l'important que han estat els animals, autèntics companys de vida per a les famílies rurals, un manteniment imprescindible i una assegurança davant l'adversitat.


Aquesta mostra està pensada no sols com a homenatge a totes aquestes espècies d'animals sinó també com a vehicle per a sensibilitzar a les noves generacions sobre la importància que aquests animals van tenir en la supervivència dels nostres avantpassats, sent un pilar fonamental en la seva manera de vida.


L'exposició podrà visitar-se fins al 22 de maig de 2022.

Vuelve a notas de prensa

  • El Projecte Puçol inaugura la nova exposició temporal “Benvolguts animals”

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top