Prensa

" Puso Acoge" continua amb els jocs tradiicionals i les manualitats.

En la tercera activitat del projecte “Pusol Acull”, nens i nenes d'Elx Acull han gaudit d'activitats lúdiques vinculades a la cultura tradicional


Cada any per aquestes dates, la Fundació Elx Acull organitza el Campament de Primavera, destinat a nens i nenes que es troben de vacances del col·legi durant el període de Setmana Santa. Aquesta vegada, una de les activitats del campament ha estat vinculada a “*Pusol Acull”.


Aquest projecte d'interculturalitat -impulsat per Fundació “la Caixa”- se centra en organitzar una activitat temàtica al mes, destinada a els/as membres d'Elx Acull. La primera es va basar a visitar el Museu Escolar de Pusol i els seus voltants; i la segona van ser els tallers de trenat de fibres naturals. La d'abril (tercera activitat), atès que les persones participants anaven a ser menors -en la seva majoria-, s'ha organitzat entorn de tallers lúdics i manualitats.


Durant la jornada, més de 45 membres d'Elx Acull han gaudit de jocs tradicionals (tabes, cromos, tello, tanganillo), de manualitats (caretes i recortables), del taller d'ambientadors naturals i han pogut modelar el seu propi mini càntir.

Vuelve a notas de prensa

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top