Prensa

El Fondó com teló de la quarta activiitad de " Elche Acoge"

 


Com és habitual cada mes d'enguany, el Projecte Pusol va dur a terme en la jornada d'ahir la quarta activitat de “Pusol Acull”, iniciativa impulsada per Fundació “la Caixa”. En aquesta ocasió, es va tractar de donar a conèixer el paratge pròxim al Museu Escolar de *Pusol, concretament el Parc Natural del Fondo.


L'autobús va recollir a les persones participants -adultes, en aquest cas- en l'anomenat Rincón de les Cultures de la Fundació Elx Acull i a les 10.00 hores va començar la visita al parc. Després d'una breu introducció prèvia per part dels membres del Fondo, els/as més de cinquanta participants van fer el recorregut pel paratge, sempre acompanyats i acompanyades de les explicacions sobre la fauna i la flora de la zona per part de l'equip tècnic del Museu Escolar de Pusol.


L'activitat, que va durar aproximadament tres hores, va contribuir al fet que les persones migrants d'Elx Acull coneguessin una mica millor el seu entorn, dins d'aquest projecte d'integració social a través de la cultura.

Vuelve a notas de prensa

  • El Fondó com teló de la quarta activiitad de

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top