Prensa

El Museu Escolar de Puçol reprén les visites guiades i tallers en aquest nou curs 2022/2023

 


En la seua obstinació constant per la conservació i salvaguarda del nostre patrimoni -i, per tant, per la seua difusió-, el Museu Escolar de Puçol reprén una vegada més les visites guiades dirigides a l'alumnat dels centres escolars d'Elx i voltants.


En aquestes visites, on els/as guies del museu sempre estan acompanyats/as d'escolars de Puçol -que també exerceixen de guies-, es recorre la casa de camp tradicional, s'expliquen els treballs més emblemàtics del Camp d’Elx i es passeja pels comerços de la ciutat. Una visita que suposa un viatge al passat, però sempre tenint en compte el present i el futur: comprendre la vida dels nostres avantpassats i avantpassades per a conéixer-nos millor i procurar així un millor futur per a tots i totes.


A aquestes visites se'ls sumen els tallers-experiències, que acosten a l'alumnat d'una forma molt pràctica als coneixements adquirits durant la visita. Trenar palma blanca, jugar a jocs tradicionals o modelar un càntir són només algunes d'aquestes activitats que any rere any acumulen tant d'èxit entre el públic juvenil. Com a gran novetat d'aquest curs, Puçol ofereix el taller de palma blanca en el propi centre escolar, és a dir, que membres del museu es desplaçarien als col·legis per a ensenyar a trenar palma a l'alumnat.


El curs 2021-2022 ha sigut bo quant a visites de col·legis i instituts al Museu Escolar de Puçol; no s'han aconseguit els nivells de 2019, però s'ha superat amb escreix la crisi de visites derivada de la pandèmia. Per aquesta raó, des del museu comencen el nou curs amb renovada energia, optimistes, posant tots els seus esforços a promoure la visita a Puçol entre els centres d'Elx i voltants.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol reprén les visites guiades i tallers en aquest nou curs 2022/2023

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top