Prensa

“La indumentària i la cura personal”, última activitat amb els/as usuaris/as en Pusol Acoge

 

El passat 23 de setembre, el Museu Escolar de Puçol va donar per finalitzats els tallers de “Pusol Acoge”, projecte que té com a protagonistes a els/as usuaris/as d'Elx Acull i que ha sigut impulsat per Fundació “la Caixa”.

 

Aquesta última activitat es va centrar en la roba i en la cura personal, fent un recorregut per la indumentària i els pentinats més característics dels últims cent anys. A través de fotografies i peces que formen part de les col·leccions del museu, les usuàries participants (adultes, en aquest cas) van poder conéixer l'evolució de la moda en el nostre municipi. Roba tradicional de camp d'home i de dona, bosses, roba interior, vestits de bany, vels… Sempre compartint experiències i creant un ambient prou còmode com perquè elles intervingueren i ens parlaren de les seues tradicions, ja que l'objectiu de “*Pusol Acull” és la sinergia entre cultures.

 

Però “Pusol Acoge” no acaba ací. Els/as tècnics del museu, amb la col·laboració constant d'Elx Acull, estan preparant el resultat final del projecte, que serà molt visible per a totes les persones interessades: una exposició, un catàleg i un vídeo recopilatori de les activitats dutes a terme durant aquest any.

Vuelve a notas de prensa

  • “La indumentària i la cura personal”, última activitat amb els/as usuaris/as en Pusol Acoge

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top