Prensa

La revista del Museu Escolar de Puçol rep una ajuda de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert

 


El mes d'agost passat, el Museu Escolar de Puçol presentava al públic -juntament amb la Regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Elx- el nou número del butlletí informatiu El Setiet, corresponent a 2022. Feia un parell d'anys que el museu no l'editava, a conseqüència de la pandèmia i de les circumstàncies posteriors a ella, motiu pel qual la revista -de 149 pàgines- recull articles i informació variada sobre el Museu des de 2020.



La novetat esdevinguda en aquests tres mesos és que el Museu Escolar de Puçol ha rebut una ajuda de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, destinada a revistes publicades en 2022, per a l'edició d'aquest nou exemplar del *Setiet. Aquesta revista s'ha pogut dissenyar i maquetar gràcies a les ajudes públiques de l'esmentat Institut -dependent de la Diputació Provincial d'Alacant- i de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.


El Setiet núm. 25 pot adquirir-se físicament i de manera gratuïta en les instal·lacions del Museu Escolar de Puçol o en línia a través de la pàgina web del museu.

Vuelve a notas de prensa

  • La revista del Museu Escolar de Puçol rep una ajuda de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top