Prensa

El Projecte Puçol presenta el seu nou llibre de memòria oral

 

Hui s'ha presentat públicament “Fer història. Recuperació de la memòria oral a Elx i el seu entorn”, l'últim llibre editat pel Projecte Puçol -amb el suport de la Diputació d'Alacant-, que recull els testimoniatges de 25 veïns i veïnes del Camp d’Elx nascuts/as entre 1917 i 1966.

 

A l'acte han acudit part de les persones entrevistades i s'ha celebrat en les mateixes instal·lacions del museu. En primer lloc, ha intervingut Rafa Martínez, Director del Projecte Puçol, agraint a totes les persones entrevistades i a l'administració pública provincial pel suport, i recordant la importància d'aquesta mena de projectes i publicacions. A partir dels testimoniatges orals s'accedeix a una visió de la història que completa l'aprés en els llibres, fent-nos partícips d'uns esdeveniments que resulten més pròxims quan són narrats pels seus protagonistes. Amb el projecte “Fer història. Recuperació de la memòria oral a Elx i el seu entorn”, el Museu Escolar contribueix a la salvaguarda i difusió de la memòria del Camp d’Elx.

 

Marga Antón, la Regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Elx, ha continuat amb els parlaments, posant l'accent en la importància de museus com aquest perquè les noves generacions accedisquen a la nostra història més recent.

 

Finalment, s'ha donat pas a Juan de Dios Navarro, Diputat de Cultura, qui ha recordat el constant suport de la Diputació d'Alacant al Projecte Puçol i a totes les seues activitats relacionades amb la salvaguarda del patrimoni.

 

Després d'aquestes intervencions, la publicació ha sigut repartida entre els/as assistents; i, des de hui, pot adquirir-se de manera gratuïta en les instal·lacions del Museu Escolar de Puçol.

Vuelve a notas de prensa

  • El Projecte Puçol presenta el seu nou llibre de memòria oral

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top