Prensa

La Fundació Projecte Puçol comença una iniciativa d'inclusió social amb la Fundació Juan Perán - Pikolinos

 


Des d'aquest mes d'abril i fins el mes vinent de juliol, Puçol organitza activitats centrades en el patrimoni, destinades a col·lectius d'Elx en risc d'exclusió social.


Després de l'èxit aconseguit -en benefici de les persones participants- amb el projecte Puçol Acull, desenvolupat durant 2022 amb els usuaris i usuàries migrants de la Fundació Elx Acull (que va tindre el suport de Fundación “la Caixa”), els/as tècnics del Museu Escolar van decidir aplicar la mateixa metodologia i fil conductor a altres col·lectius en risc d'exclusió social del municipi, sempre fent ús del patrimoni.


El projecte es denomina “La creació de comunitats sostenibles: el Museu Escolar de Puçol i el patrimoni” i centra els seus esforços a donar difusió a la cultura del nostre municipi d'una forma eminentment pràctica, a partir del propi patrimoni, entre persones en risc d'exclusió social. El Projecte Puçol organitzarà visites guiades i tallers d'artesanies locals i jocs tradicionals amb associacions d'Elx com AITEAL, AFAE o APAEX.


Aquesta iniciativa ha pogut dur-se a terme gràcies al suport de la Fundació Juan Perán - Pikolinos, entitat il·licitana que sempre col·labora en projectes d'aquesta índole.

Vuelve a notas de prensa

  • La Fundació Projecte Puçol comença una iniciativa d'inclusió social amb la Fundació Juan Perán - Pikolinos

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top