Prensa

El Museu Escolar de Puçol amplia els dies d'obertura de la seua exposició “La infància diferent dels nostres avis i les nostres àvies”

El mes de maig passat, la Fundació Projecte Puçol va inaugurar “La infància diferent dels nostres avis i les nostres àvies”, exposició temporal que s'ha pogut visitar durant tot l'estiu en el Museu Escolar. Es tracta de la quarta exposició escolar realitzada pel Projecte Puçol, és a dir, una exposició gestionada i comissariada per l'alumnat de cinqué i sisé curs del col·legi de Puçol, amb la supervisió dels tècnics del museu i el professorat del col·legi.

 

“La infància diferent” parla de les diferències més notables respecte a la infància en el transcurs de tot just dues generacions. L'exposició presenta la visió d'aqueixes diferències, extreta de les entrevistes que l'alumnat dels esmentats cursos de primària va mantindre amb els seus avis i àvies des de principis d'any, sota la pregunta fonamental de “com era la teua vida quan tenies l'edat que hui tenen els teus nets/as?”. Per tant, aquesta mostra és el resultat del treball de recerca de l'alumnat, d'una desena de converses intergeneracionals, en les quals la comunicació ha servit perquè xiquets/as d'entre 10 i 12 anys comparen la seua infància amb la dels seus majors, fet que els ha portat a afirmar que “han tingut molta sort”.

 

L'exposició tenia prevista la seua clausura a mitjan setembre, si bé s'ha decidit que romanga oberta al públic durant un mes més, fins al diumenge 15 d'octubre, amb l'objectiu que puga continuar rebent visites de centres educatius i de tota aquella persona interessada a conéixer el Museu Escolar de Puçol i les activitats que duu a terme.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol amplia els dies d'obertura de la seua exposició “La infància diferent dels nostres avis i les nostres àvies”

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top