Prensa

El Museu Escolar de Puçol reprén les visites guiades i tallers en aquest nou curs 2023/2024

En la seua obstinació constant per la salvaguarda del nostre patrimoni -i, per tant, per la seua difusió-, el Museu Escolar de Puçol reprén una vegada més les visites guiades i els tallers dirigits a l'alumnat dels centres escolars d'Elx i voltants.


En les visites -on l'alumnat del col·legi de Puçol exerceix de guia al costat de els/as monitors/as del museu- es recorre la casa de camp tradicional, s'expliquen els treballs més emblemàtics del Camp d’Elx, com el del *palmerero, i es passeja pels comerços de la ciutat. Un viatge al passat, però sempre tenint en compte el present i el futur: comprendre la vida dels nostres avantpassats i avantpassades per a conéixer-nos millor i procurar un millor futur per a tots i totes.


A aquestes visites se'ls sumen els tallers-experiències, que acosten a els/as escolars d'una forma molt pràctica als coneixements adquirits durant la visita. Trenar palma blanca, jugar a jocs tradicionals o modelar un càntir són algunes d'aquestes activitats.


Des del Museu Escolar comença el nou curs amb renovada energia, molt optimistes, donades les bones xifres de visites de centres escolars durant el curs anterior. El seu objectiu: que cada vegada més col·legis i instituts coneguen de primera mà el Projecte Puçol, garant de les arrels de els/as il·licitans/as.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol reprén les visites guiades i tallers en aquest nou curs 2023/2024

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top