Prensa

El Projecte Puçol edita El Setiet número 26 amb el suport de la Diputació Provincial d'Alacant


El nou número commemora els 30 anys de marxa de la revista del Museu Escolar de Puçol, així com els seus 25 números publicats


Ja han passat 30 anys des que el primer número de la revista del Museu Escolar de Puçol isquera a la llum. L'any 1993 apareixia el número 0 d'aquesta publicació -al qual podríem denominar “número pilot”-, exemplar que, donada la repercussió aconseguida, hui dia, 30 anys després, continua editant-se.


El Setiet és una revista divulgativa de tot l'esdevingut en l'àmbit del Museu Escolar i el seu Projecte Educatiu: donacions, exposicions temporals, investigacions, articles d'opinió, novetats escolars, activitats educatives… Centenars de textos d'altres/as tants/as col·laboradors i col·laboradores han sigut inclosos en les pàgines d'aquesta capçalera al llarg d'aquests anys. D'aquí ve que aquest número 26 siga tan especial, ja que commemorem aqueixa trajectòria i retem homenatge -amb el nostre agraïment- a tots/as aquells/as que l'han feta possible, amb una recopilació d'articles publicats en la revista durant aquest temps. De cada exemplar s'han seleccionat dos o tres textos, procurant abastar el major nombre de col·laboradors i col·laboradores habituals.


La revista, ja en el seu número anterior, corresponent als anys 2020/2022, va tindre una rentada de cara i va canviar la seua imatge, per la qual cosa aquests articles ara rescatats “vestiran” de manera diferent, encara que el seu contingut continue sent el mateix.


Amb aquest exemplar commemoratiu, el Projecte Puçol celebra l'aniversari del Setiet i recorda aquells temes que van ser present -també als seus protagonistes-, animant a aquells/as que encara no la coneixen al fet que s'acosten a les seues pàgines, disponibles en la web del museu.


Aquest nou número s'ha editat i imprés gràcies a la subvenció de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant per a la realització d'activitats culturals 2023, amb un import total de 6.396,00 €.

Vuelve a notas de prensa

  • El Projecte Puçol edita El Setiet número 26 amb el suport de la Diputació Provincial d'Alacant

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top