Prensa

Miguel Pérez Blasco, Director de museus d'Elx, visita el Museu Escolar de Puçol

25-11-2016

Fernando García i Miguel Pérez van conversar sobre la possibilitat d'elaborar projectes entre el Museu Escolar de Puçol i el MAHE

El Museu Escolar de Puçol rebia fa uns dies la grata visita de Miguel Pérez Blasco, nou Director de museus de la ciutat d'Elx. El Director del Museu Fernando García i la Directora del Col·legi Isabel Picó van rebre a Miguel Pérez i, després de la benvinguda i les felicitacions pel nou càrrec, ho van acompanyar al llarg del matí per les instal·lacions del Centre, explicant detalladament la història, eficàcia i avenir del Projecte Pedagògic i Museístic.

Després de la visita, l'equip directiu del Museu va mantenir una conversa amb Miguel Pérez en la qual, entre altres coses, s'ha tractat la possibilitat d'organitzar projectes culturals i educatius de forma conjunta entre el Museu Escolar de Puçol i el Museu Arqueològic i d'Història d'Elx (MAHE), museu del que ara és director. En els pròxims dies se succeiran les visites entre els directius de tots dos museus, amb la finalitat de portar a bon port aqueixos plans que acostaran el Centre de Cultura Tradicional al centre del municipi il·licità.


 

Vuelve a notas de prensa

  • Miguel Pérez Blasco, Director de museus d'Elx, visita el Museu Escolar de Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top