Prensa

Classic Car Club Benidorm visita el Museu Escolar de Puçol

09-04-2017

Membres del club de cotxes clàssics de Benidorm es traslladen fins a Elx per a visitar les col·leccions del Museu Escolar de
Puçol

El Museu Escolar de Pusol ha rebut la visita del Classic Car Club Benidorm, un dels clubs de cotxes antics més importants de la Marina Baixa. Aquesta agrupació d'amics apassionats del món del motor i del vehicle solen aprofitar el bon temps per a programar eixides, i la ruta escollida en aquest cap de setmana ha sigut visitar i conèixer el Projecte Pedagògic i Museístic de Puçol.

El club ha viatjat fins a Elx amb els seus cotxes clàssics, que han aparcat en el Museu Escolar de Puçol a manera d'exposició per a tot aquell visitant que passara per les seues instal·lacions.

Una vegada en el Museu, els membres de Classic Car Club Benidorm han pogut gaudir d'un petit recorregut guiat per les estades de l'habitatge rural, els oficis més tradicionals del Camp d'Elx i els comerços populars de la ciutat, coneixent així en profunditat la història més recent d'Elx i els seus voltants. El grup, entre els quals hi havia un elevat nombre de residents estrangers, ha quedat gratament sorprès per la varietat de fons que alberga el Museu Escolar de Puçol, i assegura que mantindran aquest Centre com a destinació per a les seues eixides en el futur.


 


 


 

Vuelve a notas de prensa

  • Classic Car Club Benidorm visita el Museu Escolar de Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top