Prensa

El Museu Escolar de Puçol celebra el Dia Internacional dels Museus del 15 al 21 de maig

09-05-2017

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus o DIM, que es celebra cada 18 de maig, el Museu Escolar de Pusol organitza set jornades d'activitats culturals obertes a qualsevol col·lectiu o visitant interessat en la recuperació dels costums i les tradicions, i en l'educació vinculada a l'entorn natural.


Programa d'activitats:

Dilluns 15 Taller de palmell blanc

En dos torns a les 10:30 i a les 17:30 hores, la setmana comença amb tallers de trenat de palme blanca. Coincideix amb el Dia Internacional de la Família, per la qual cosa els participants que vinguen acompanyats d'un familiar gaudiran d'un gran descompte. 

Dimarts 16 Taller de jocs tradicionals

El Projecte Pusol s'ha centrat els últims mesos a la recuperació de jocs tradicionals. Durant aquesta jornada, a les 10:30 i a les 17:30 hores, el Museu ofereix tallers de tabas, tanganillo i altres jocs.

Dimecres 17 Visita guiada

En tres passades diferents (9:30, 12 i 17:30 hores) i perquè qualsevol interessat en el Museu Escolar de Pusol conega detalladament els espais expositius, s'organitzen visites guiades gratuïtes.


Dijous 18 Inauguració de l'exposició Va combregar en temps degut


Atès que maig és el mes de les Comunions, el Museu Pusol inaugura a les 11:30 hores l'exposició temporal “Va combregar en temps dagut”, que romandrà oberta fins al 2 de juliol.


Divendres 19 Exposició i col·loqui d'Entomologia


Sota el títol La vida dels insectes vists per un entomólogo, l'expert Francisco Blat fa una xerrada a les 10:30 hores sobre el procés evolutiu de les papallones. També s'exposa una petita mostra de la col·lecció entomológica que conserva el Museu.


Dissabte 20 Visita Els tresors de l'Arxiu de Pusol


Una visita guiada diferent en la qual la bibliotecària Mª José Picó mostra alguns dels tresors documentals dels fons del Museu (torns 11:30 i 12:30 hores).


Domingo 21 Demostracions trenat d'espart, setiet, encordado de cadira



L'Associació de Veïns de Pusol protagonitza aquest últim dia del DIM 2017, amb demostracions de trenat d'espart, d'elaboració de setiets i d'encordado de cadira a partir de les 11 hores.



T'esperem del 15 al 21 de maig en el Museu Escolar de Pusol!


Inscripció prèvia en les activitats: telèfon 966 630 478 o email comunicacion@museopusol.com.


 


 


 

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol celebra el Dia Internacional dels Museus del 15 al 21 de maig

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top