Prensa

La Diputació d'Alacant i el Patronat de Turisme mostren el seu suport pel Projecte Puçol

27-07-2017


Eduardo Dolón i José Mosso van visitar al Museu Escolar de Puçol per a conèixer més a fons el seu Projecte Pedagògic i Museístic


El vicepresident de la Diputació Provincial d'Alacant Eduardo Dolón va acudir ahir al Museu Escolar de Puçol, juntament amb el director del Patronat de Turisme Costa Blanca José Mosso, i la diputada i regidora Mercedes Alonso, amb la finalitat de conèixer de primera mà el seu Projecte Pedagògic i Museístic de recuperació de la cultura tradicional.

El Director del Projecte Puçol Fernando García, el president de la Junta de la Fundació José Antón i altres membres de l'equip van acompanyar als visitants en aquesta jornada i van explicar a fons la trajectòria d'aquesta iniciativa que va començar fa quasi cinquanta anys.

La Diputació d'Alacant col·labora anualment amb el Museu en projectes que van relacionats amb l'augment de les visites guiades i tallers al Centre. Aquesta visita obri el camí a futures col·laboracions entre el Projecte Pedagògic i el Patronat de Turisme de la província, per a millorar la promoció i visibilitat turística del Museu Escolar de Puçol.

Vuelve a notas de prensa

  • La Diputació d'Alacant i el Patronat de Turisme mostren el seu suport pel Projecte Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top