Prensa

El Museu Escolar de Puçol presenta un nou catàleg d'activitats per a complementar la seua visita

12-09-2017


Elaborar receptes tradicionals en un forn de llenya o aprendre a encordar cadires amb espart es converteixen en un nou atractiu per al visitant
Coincidint amb el nou curs escolar el Museu Escolar de Puçol presenta les experiències que complementaran la visita a les seues sales durant aquest nou any.

Orientades tant a escolars com a grups d'adults o familiars, aquestes activitats asseguren conèixer la cultura tradicional il·licitana de forma distesa i senzilla. Totes aquestes activitats s'inclouen la visita per lliure al museu o poden complementar-se amb la visita guiada per totes les sales expositives.


Algunes de les activitats repeteixen enguany després del seu èxit en altres temporades: un taller de jocs tradicionals, que inclou tabas o 'osaletes', croms, tanganillo i escubidú; un taller d'elaboració d'ambientadores amb les herbes aromàtiques del jardí del museu, i un altre taller d'arrissat de palma, un dels més demandats, que s'ofereix al llarg de tot l'any.

No obstant això aquest catàleg d'experiències ofereix interessants novetats, com el conèixer la tècnica d'encordat de cadires amb espart, practicant amb cadires antigues, i l'elaboració de coca a la calda, pastant i coent-les en un forn moruno calfat amb palma i cascabots de palmera.

Tots els grups escolars d'Elx i voltants tindran l'oportunitat de completar la seua visita al Museu amb una d'aquestes experiències, però aquestes estaran disponibles també per a grups familiars i d'adults d'un mínim de quinze persones.


 

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol presenta un nou catàleg d'activitats per a complementar la seua visita

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixementsTop