Prensa

El Museu Escolar de Puçol rep la visita de l'Associació de Parkinson Elx

21-09-2016

El Centre de Cultura Tradicional ha iniciat la temporada de visites guiades pels escolars, a les associacions i col·legis de la província.


Al llarg del matí d'aquest dimecres, els integrants de l'Associació Parkinson Elx han acudit al Museu Escolar de Puçol per a recórrer la seua exposició i conèixer de primera mà la història il·licitana que salvaguarda. 

L'Associació Parkinson Elx treballa en pro de la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia de párkinson i dels seus familiars. Entre les atencions sanitàries d'aquesta entitat es troba l'organització d'eixides de camp, perquè els seus membres puguen gaudir de les meravelles d'Elx i la Comarca. Per aquest motiu hagen acudit al museu, per a delectar-se de les reproduccions dels comerços antics del carrer d'El Salvador, dels oficis tradicionals i de l'habitatge típic del camp d'Elx de principis de l'anterior segle. 

Durant els més de cinquanta anys que suma, el Museu Escolar de Puçol ha cooperat amb diferents associacions sanitàries, juvenils i de la tercera edat de la ciutat, ja que una de les seues premisses fonamentals és tant la participació de la població il·licitana com el lliure accés de tot el públic a la cultura que protegeix. 

Aquesta visita inicia el període 2016/2017 de recorreguts guiats i interpretats pels escolars en el Museu Escolar de Puçol, part fonamental del Projecte Pedagògic i Museístic, i activitat per la qual el centre va rebre el reconeixement d'Unesco en 2009.


 

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol rep la visita de l'Associació de Parkinson Elx

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top