Prensa

El nou taller de receptes tradicionals en el forn de llenya, tot un èxit del Museu Escolar de Puçol

08-11-2017

Aquesta experiència acosta al públic aquelles activitats i costums del dia a dia en les cuines de les cases de camp tradicionals




L'Institut d'Educació Secundària de Catral ha visitat aquest dimarts el Museu Escolar de Puçol, disposats a viure i a experimentar tot un viatge al passat a través de la visita guiada i del taller de receptes tradicionals en el forn de llenya.

Els alumnes de primer a quart de la E.S.O. han sigut rebuts pels xiquets de l'escola de Pusol, encarregats de donar-los la benvinguda i d'explicar-los com funciona aquest projecte pedagògic tan especial. Després de les presentacions ha començat el taller, en primer lloc barrejant els ingredients de la "coca a la calda" i pastant-los, fins a obtenir una pasta homogènia i densa. Mentre s'ha deixat la massa reposant, els alumnes han visitat l'exposició amb l'ajuda dels guies de l'escola, des dels oficis tradicionals fins a les estades de la casa de camp. Una vegada la massa ha estat llista, els visitants l'han estès en les safates i l'han introduït en el forn de llenya tradicional, situat en el jardí interior del Museu Escolar de Puçol. Al cap d'uns minuts, els alumnes han pogut disfrutar de la "coca a la calda" que ells mateixos havien elaborat. La visita ha continuat amb el recorregut expositiu pels comerços de la ciutat d'Elx i ha finalitzat en els exteriors del Museu, en l'hort escolar.

Vuelve a notas de prensa

  • El nou taller de receptes tradicionals en el forn de llenya, tot un èxit del Museu Escolar de Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top