Prensa

La Diputació d'Alacant col•labora amb el Museu Escolar de Puçol amb l'activitat "Puçol: Cultura, Tradició, Memòria a Elx"

L’activitat es centra en visites culturals i tallers participatius, i acosta el Projecte a municipis de tota la província

El Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Puçol va dur a terme durant els passats mesos de gener, febrer, març i abril el projecte "Puçol: cultura, tradició, memòria a Elx". Aquest programa es va centrar en l'organització de visites guiades, que recorren els espais expositius tant temporals com els permanents del centre, així com aquelles zones de les instal·lacions que no es mostren habitualment, com són les biblioteques o el magatzem. En aquest cas les guies les van exercir els monitors del Centre, amb l'ajuda dels alumnes del Col·legi de Puçol, habituals protagonistes d'aquest Projecte Pedagògic de recuperació de la cultura.

A més de la visita, aquesta activitat cultural també va abastar demostracions i tallers d'artesania tals com el trenat de palma blanca i el trenat d'espart picat per a la fabricació de setiets.

El Museu Escolar de Puçol, malgrat residir a Elx, cerca difondre iniciatives més enllà de la seua localitat, ja que és Patrimoni de tots, és memòria viva de tota la província. Per açò, d'aquesta activitat van gaudir integrants d'associacions i col·lectius de municipis de la província d'Alacant, de menor extensió i població, que compten amb dificultats per al desplaçament.

La Diputació Provincial d'Alacant ha col·laborat a la realització d'aquesta activitat que difon, acosta i fa accessible el Patrimoni cultural que salvaguarda el Museu Escolar de Puçol. Una posada en valor del territori cultural de la província, en cooperació amb l'administració pública.

Vuelve a notas de prensa

  • La Diputació d'Alacant col•labora amb el Museu Escolar de Puçol amb l'activitat

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top