Prensa

La Diputació d'Alacant aposta un any més per l'activitat del Museu Escolar de Puçol "Puçol: Cultura, Tradició, Memòria a Elx" en la seua segona edició

25-04-2017


El suport econòmic de l'Organisme Provincial impulsa una vegada més el Projecte Pedagògic i Museístic a municipis de tota la província



En aquesta anualitat 2017, el Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Puçol va organitzar al llarg dels mesos de febrer, març i abril la segona edició de l'activitat cultural de títol "Puçol: cultura, tradició, memòria a Elx".

Tal com es va dur a terme en la primera edició d'aquest programa, que va funcionar molt bé entre els petits municipis de la província, l'activitat es va centrar en dos punts forts del Projecte Pedagògic i Museístic de Puçol: les visites guiades i els tallers participatius d'artesania local, que permet al visita la plena interacció amb el mitjà.

La visita guiada va abastar l'exposició permanent del Museu i la temporal, a més dels exteriors de jardí i hort, i les sales internes que de forma habitual no entren en la visita. Després de la visita guiada, d'una durada aproximada de seixanta minuts, els participants experimentaven els tallers i les demostracions de treballs artesans, com el trenat de palma blanca, el trenat d'espart per als setiets i l'encordat de cadira. En aquesta edició s'han inclòs nous tallers d'elaboració d'ambientadors naturals amb plantes aromàtiques autòctones plantades en el jardí del Museu; i tallers de jocs tradicionals que van tenir un gran èxit entre el públic.

Gràcies a que la Diputació Provincial d'Alacant repeteix en el seu suport al Museu Escolar de Puçol, d'aquesta activitat cultural que suma visita guiada i taller van gaudir integrants d'associacions de municipis de tota la província d'Alacant.

Vuelve a notas de prensa

  • La Diputació d'Alacant aposta un any més per l'activitat del Museu Escolar de Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top