Prensa

El Museu Escolar de Puçol diu adéu als seus capgrossos amb música de dolçaina i tabalet

La Colla de Dolçainers El Freu protagonitza un espectacle de gegants i capgrossos al Museu Escolar de Puçol, ballant al ritme de dolçainas i tabalets.


 


El pasat dissabte 10 de febrero el Museu Escolar de Puçol va plenar les seues instalacions de gegants, capgrossos, colçainas i tabalets, per a clausurar la seua última exposició temporal “Cabezudos. Element popular en festes religioses”.


La Colla de Dolçainers “El Freu” de Santa Pola es va possar en contacte amb l’equip del Museu, després de descobrir gracies a les xarxes socials l’exposició de capgrossos,  es va oferir celebrar una activitat conjunta acord amb la temática de l’exposició, ja que son una agrupació molt compromesa amb la recuperació de les tradicions.


Per a donar per finalitzada l’exposició “Capgrossos”, oberta al públic des de’l  passat mes de decembre, el Museu Escolar de Puçol va invitar a la Colla de Dolçainers a visitar el Museu i a representar un cercaviles amb música tradicional de dolçaines i tabalets, amb el seus gegants i capgrossos com a protagonistas. L’activitat va començar quan els membres de l’agrupació van exposar junt als capgrossos del Museu a dos dels seus gegants, que pràcticament tocaven el sostre de les seues instalacions. Després d’una petita introducció musical, la Colla va preparar als seus gegants i capgrossos a l’entrada exterior de l’edifici, per a celebrar aquest espectacle de ball i música tradicional, amb la participación constant dels assistents.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol diu adéu als seus capgrossos amb música de dolçaina i tabalet

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top