Prensa

Taller de trenat d'espart en el Museu Escolar de Puçol

L'associació de Veïns de Puçol organitza al junt al Museu Escolar i grups de trenadors dels municipis d'Ibi, Murcia i Alacant un teller per aprendre a tranar l'espart.


 


Una de les labors més relevants i que fa únic el Proyecte Educatiu del Museu Escolar de Puçol és la recuperació, conservació i difusió de les tradicions locals. Aço fa que el Centre de Cultura Tradicional estiga oferint als últims mesos tallers de tradicions i costums d'Elx i voltans, com el taller del passat mes de decembre de llums de nadal al forn de la llenya de la casa de camp tradicional.


El pròxim dissabte 3 de març a les 11:30 hores començarà aquest primer taller de trenat d'espart destinada a adults i xiquets majors de 10 anys, amb l'objectiu d'apropar al públic aquesta artesania i fer-ho partícip de la tradició. El taller es desenvolupa a les instal·lacions del Museu Escolar de Pusol, i serà impartit per membres de l'Associació de Veïns de la pedania, amb la participació de diferents grups de trenadors d'espart procedents d'Ibi, Murcia i Alacant (una col·laboració que es va iniciar en la Fireta del Camp d'Elx de l'any 2017).

L'idea del Museu Escolar de Pusol és que aquest taller siga el primer de molts, és a dir, començar una sèrie d'activitats d'artesania de l'espart, perquè els aprenguen a la perfecció aquest art de l'espart i puguen confeccionar les seues pròpia cistelleria.


Posa't en contacte amb el Museu Escolar de Pusol per a reservar la teua plaça al taller!
Telèfon 966 630 478
Email comunicacion@museopusol.com

Vuelve a notas de prensa

  • Taller de trenat d'espart en el Museu Escolar de Puçol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top