Prensa

El Museu Escolar de Pusol celebra el seu cinquè Concurs de Postres Tradicionals

El pròxim dia 10 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es celebra el V Concurs de Postres Tradicionals que organitzen conjuntament el Museu Escolar de Puçol i l'Associació de Veïns d'aquesta partida il·licitana, amb la col·laboració de l'Ayuntament d'Elx.


De 17:00 a 17:30 hores es presenten tots els participants amb les seues elaboracions, deixant als jutges que tasten cada dolç a porta tancada per a deliberar sobre el seu sabor, la seua presentació, originalitat i tots aquells criteris que puguen fer d'aquesta recepta les ganadores del concurs. Una vegada que els jutges tinguen el veredicte es trauen tots els dolços per a presentar-los al públic i en eixe moment es donen els premis: del primer, segón y tercer lloc, i un quart a la millor presentació. Encara que tots els participants tenen un obsequi. Després d'aquesta entrega de premis, el públic comença a tastar tots els postres que vulguen.


El concurs està obert a tot aquell que vulga presentar-se amb un postre d'elaboració propia. ¡Vine amb el teu postre i participa!

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Pusol celebra el seu cinquè Concurs de Postres Tradicionals

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top