Prensa

"Agència de Viatges Puçol. Els començaments del Turisme", la nova exposició del Museu Escolar de Puçol

26-09-2016

L'exhibició, que obri al públic demà a les 10:15 h., dóna a conèixer la història turística d'Elx a través de la recreació d'una agència de viatges antiga. 

El Museu Escolar de Puçol inaugura una nova exposició temporal cridada "Agència de Viatges Puçol. Els començaments del Turisme". Des de matí 27 de setembre i fins al 13 de novembre, el visitant podrà gaudir de la recreació d'una petita agència de viatges dels anys seixanta-setanta, que mostra els inicis del boom turístic en la nostra ciutat. 

Aquesta agència fictícia de nom "Viatges Pu-Sol" al·ludeix a les dues primeres agències de viatges d'Elx. "Viatges Vinci" va nàixer en els anys cinquanta del segle XX i, encara que poc temps després va tancar les seues portes, va ser un dels seus empleats qui anys després obriria la segona agència de viatges il·licitana: "Viatges Mi-Sol". 

L'exposició coincideix amb la celebració del Dia Mundial del Turisme. Visit Elx ofereix per a la jornada de matí dos autobusos gratuïts, a les 10 i a les 11:30 hores amb eixida des del MAHE (places limitades), per a traslladar-se al Museu i al jaciment de l'Alcudia de forma gratuïta. 

A.D.R. (Associació per al desenvolupament rural del camp d'Elx) també ha volgut participar d'aquest dia únic i convida als visitants del Museu a la degustació gratuïta de granissat de Granada Mollar. 

"Agència de Viatges Puçol. Els començaments del Turisme" serà inaugurada demà a les 10:15 hores per Fernando García Fontanet, Director del Museu Escolar de Puçol, i Mireia Mollà, Regidora de Representació Institucional, Turisme i Platges.

Vuelve a notas de prensa

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top