Prensa

El Museu Escolar de Pusol celebra el Dia Internacional dels Museus 2018

Activitats exclusives envairan el Museu Escolar durant els dies 18, 19 i 20 de maig



Un altre any més el Museu Escolar de Pusol es bolca amb el Dia Internacional dels Museus o DIM. Tres jornades de portes obertes, des del divendres 18 al diumenge 20 de maig, repletes d'activitats generals com a visites guiades i altres més específiques, com la inauguració d'una nova exposició que estarà disponible en exclusiva aqueixos tres dies o un joc de cerca de peces intruses.



Divendres 18 de maig

Inauguració de l'exposició "Parece que fue ayer..."

A les 11:30 hores té lloc la inauguració de l'exposició Sembla que va ser ahir..., que mostra l'evolució històrica de certs objectes quotidians. Aquesta mostra romandrà oberta al públic únicament durant els tres dies de celebració del DIM.



Visita guiada

El mateix divendres a les 17:30 hores s'organitza una visita guiada gratuïta per l'exposició permanent del museu: la casa de camp, els oficis tradicionals i els comerços de la ciutat. Aquesta visita guiada es realitza sota prèvia inscripció i té places limitades.



Dissabte 19 de maig. Taller de cuina tradicional de penjoll de massapà

A les 11:30 hores comença el taller de cuina tradicional, on els/les participants aprenen a elaborar i hornean l'autèntic penjoll de massapà, que a més es porten a les seues cases. Aquesta activitat té places limitades i també requereix inscripció anticipada.



Domingo 20 de maig. Visita guiada

En l'últim dia del DIM es preparen visites guiades gratuïtes, que començaran a les 11:30 hores i s'estendran aproximadament 90 minuts. Un pla de diumenge indispensable per a tots/es els/les amants de la cultura tradicional! Aquesta visita requereix inscripció prèvia.



Emmarcat dins de la temàtica de l'exposició temporal Sembla que va ser ahir..., el Museu Escolar de Pusol organitza de forma exclusiva per a aquests tres dies un joc d'exploració anomenat La peça intrusa. El/la participant ha de trobar pels diferents espais expositius les peces que no corresponen amb l'època i anar anotant-les en un mapa que es lliura en la recepció del museu. És el moment perfecte per a visitar el Museu Escolar amb xiquets/etes, per a jugar amb els teus fills/as o néts/as i passar un divertit moment en família!



T'esperem els dies 18, 19 i 20 de maig en el Museu Escolar de Pusol!



Inscripció prèvia: telèfon 966 630 478 o email comunicacion@museopusol.com

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Pusol celebra el Dia Internacional dels Museus 2018

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top