Prensa

El públic es bolca amb el Museu Escolar de Pusol en el Dia Internacional dels Museus

El Museu Escolar acull un total de quatre-cents visitants durant les activitats del DIM 2018



Al llarg dels tres dies d'activitats que han girat entorn del Dia Internacional dels Museus (18, 19 i 20 de maig), el Museu Escolar de Pusol ha tingut un gran acolliment de públic visitant i participant, sumant un total de quatre-cents usuaris.

El divendres va començar amb una jornada de convivència al costat de l'alumnat del Col·legi Cardenal Belluga de Sant Felip Neri, amb els qui els/les escolars de Pusol s'han estat cartejant durant tot aquest curs. El Museu Escolar també va rebre la visita d'un grup de professors jubilats de tota la província alacantina, els quals van poder gaudir de la guia pel recorregut expositiu i assistir a la inauguració de l'exposició temporal "Parece que fue ayer...", en la qual s'han mostrat alguns dels elements quotidians domèstics que han evolucionat fins a l'actual smartphone. El divendres a la vesprada l'activitat es va basar en la visita guiada sota reserva per tota l'exposició permanent del Museu.

El dissabte va tenir lloc el taller de la recepta del penjoll de massapà, activitat de la qual van poder gaudir quinze persones. Aquestes van aprendre a elaborar aquest dolç típic d'Elx, des de la barreja d'ingredients i el seu pastat fins a la cocció en el forn de llenya tradicional del jardí interior del Museu. Tots/es van poder donar forma al seu propi penjoll i portar-li-ho a casa.

En l'últim dia del DIM es van organitzar visites guiades gratuïtes, tenint aquestes un gran èxit d'acolliment per part del públic, entusiasmat per conèixer detalladament l'exposició permanent del Museu Escolar de Pusol. També van acudir al Museu molts/es interessats/ades a visitar de forma lliure l'exposició, per mitjà dels autobusos que la Regidoria de Cultura va disposar gratuïtament fins a la pedania de Puçol i el jaciment de L'Alcudia.

Però sense cap dubte, l'activitat que més ha calat entre el públic jove ha sigut el joc d'exploració "La peça intrusa". Xiquets i xiquetes de totes les edats al costat dels seus familiars han envaït l'exposició durant aquests tres dies, cercant entre riures els objectes que no corresponen amb l'època recreada en el Museu Escolar de Pusol.

Vuelve a notas de prensa

  • El públic es bolca amb el Museu Escolar de Pusol en el Dia Internacional dels Museus

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top