Prensa

"Pusol: Cultura, Tradició, Memòria a Elx", tercer any consecutiu de l'aposta de la Diputació d'Alacant pel Museu Escolar de Pusol

L'Organisme Provincial recolza per tercera vegada la difusió del Projecte Educatiu-Museístic entre municipis de tota la província



El Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Pusol ha organitzat i portat a terme al llarg dels mesos de març, abril i maig d'aquesta anualitat 2018 la tercera edició de l'activitat cultural cridada "Pusol: Cultura, Tradició, Memòria a Elx".

L'activitat porta tres anys consecutius centrant-se en els punts forts del Projecte Educatiu-Museístic del Museu Escolar de Pusol: les visites guiades i els tallers d'artesania local, en els quals el/la visitant pot participar activament i viure l'experiència en primera persona i en contacte directe amb l'entorn.

D'aquest projecte cultural han pogut gaudir integrants d'associacions de municipis de la província d'Alacant, de menor extensió i població. L'objectiu principal ha sigut el de difondre, acostar i fer accessible el patrimoni cultural que salvaguarda el Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Pusol a través de la transmissió oral i de la participació activa als tallers, perquè tots aqueixos emplaçaments de la província alacantina coneguen de primera mà les seues arrels culturals.

La Diputació d'Alacant recolza un any més al Museu Escolar de Pusol, contribuint a la posada en valor de la província d'Alacant com a territori cultural consolidat.

Vuelve a notas de prensa

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top