Prensa

Més de 250 persones visiten el Museu Escolar de Puçol i la seua nova exposició el Dia del Turisme

participants.


28-09-2016

"Agencia de Viatges Puçol. Els començaments del Turisme" va rebre en la seua inauguració de la jornada d'ahir a més de dos-cents cinquanta visitants 


El Dia Mundial del Turisme d'aquesta any ha estat dedicat a l'accessibilitat, per aquest motiu foren convidats al Museu Escolar de Puçol, gràcies als autobusos que Visit Elx va disposar durant el matí, prop de dos-centes cinquanta persones que presenten alguna discapacitat. El trasllat es va fer en dos torns, a les 10 i a les 11:30 hores, sent el primer d'ells el partícip de la inauguració de "Agència de Viatges Puçol. Els començaments del Turisme", al costat de l'equip del Col·legi de Puçol i alguns dels seus alumnes més veterans. 

La inauguració va tenir lloc a les 10:30 hores, acte que van lliurar el Director del projecte Fernando García i la Regidora de Turisme Mireia Mollà. Els visitants es van reunir al voltant de l'edil per a atendre les seues paraules sobre el privilegiats que som els il·licitans per sumar Tres Patrimonis de la Humanitat. Afegia la rellevància històrica del Museu Escolar de Puçol per a la societat d'Elx, posant l'accent que l'Ajuntament ha de lluitar per la seua supervivència. 

Després de la seua intervenció, Mireia Mollà va visitar les instal·lacions del centre al costat de la Coordinadora de Visit Elx Pilar Maciá, acompanyades en tot moment per Fernando García. 

Tots els assistents van gaudir d'un viatge al passat al llarg del recorregut pel Museu, incloent l'explicació detallada que es va donar sobre la història de la nova exposició dedicada als anys del boom turístic en la ciutat d'Elx. 

La visita va concloure amb la degustació de granissat de Granada Mollar que A.D.R. (Associació per al desenvolupament rural del camp d'Elx) va oferir en l'entrada del Museu, un èxit per als

Vuelve a notas de prensa

  • Més de 250 persones visiten el Museu Escolar de Puçol i la seua nova exposició el Dia del Turisme

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top