Prensa

El blog del Museu Escolar de Pusol

Gràcies a la col·laboració de Mediaelx, el Museu Escolar ha obert una nova plataforma online que permetrà actualitzar el seu contingut constantment

El Museu Escolar de Pusol ha començat aquesta temporada 2018-2019 amb diverses novetats rellevants, entre elles la creació d'un blog, al que es pot accedir a través de la seua pàgina web www.museopusol.com.

Mediaelx és l'empresa il·licitana que, durant anys, ha col·laborat amb el Museu Escolar a través del disseny i el manteniment de la seua pàgina web. A la fi dels anys 90, el director-gerent d'aquesta empresa, Miguel Moreno, va encapçalar la creació del primer lloc en Xarxa de la institució. L'any 2017 Mediaelx va renovar el disseny i la visibilitat d'aquesta pàgina web rage a mà amb els tècnics del Museu, els qui van reorganitzar i van actualitzar tots els continguts. Des de fa diversos mesos, la web del Museu Escolar pot consultar-se en valencià i pròximament també estarà disponible en anglès.

El compromís de Miguel Moreno i el seu equip amb la cultura il·licitana va més enllà, ja que han inclòs en la web del Museu Escolar de Pusol un blog, que permetrà a l'equip del Museu Escolar informar als/les visitants online de totes i cadascuna de les seues novetats.

El principal compromís del Museu Escolar de Pusol amb aquest blog és transmetre una àmplia gamma de publicacions, que abasten novetats, activitats del Museu, activitats del Col·legi, fotografies antigues, donacions curioses, treballs de recerca, articles d'opinió, etc. I implicar en aquest nou projecte a col·laboradors/es, alumnes i alumnes en pràctiques, voluntaris/ies, al veïnat de Puçol..., perquè incloguen les seues experiències i vivències al costat dels tècnics de la institució. En resum, difondre a un nivell molt més ampli i en tots els seus vessants el Projecte Educatiu-Museístic del Museu Escolar de Pusol.

Vuelve a notas de prensa

  • El blog del Museu Escolar de Pusol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top