Prensa

El Museu Escolar de Puçol celebra el setè aniversari de la Declaració com a Patrimoni de la Humanitat

29-09-2016

L'acte donarà començament a les 11:30 hores del pròxim dissabte 1 d'octubre i assistiran famílies de les pedanies d'Elx gràcies a A.D.R. i Escoles del Camp d'Elx. 

L'1 d'octubre de 2009, el Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Puçol era inclòs en el Registre de Bones Pràctiques de la UNESCO, per la seua labor en la salvaguarda del Patrimoni Cultural i Immaterial. Aquest pròxim dissabte, per a commemorar els set anys del Projecte Pedagògic com a Patrimoni de la Humanitat, es celebrarà una jornada de portes obertes en horari d'11 a 14 hores. 

L'acte d'aniversari tindrà lloc a les 11:30 hores i serà presidit pel Director del Museu Fernando García Fontanet. 

L'Associació per al Desenvolupament Rural del camp d’Elx no ha volgut perdre's aquesta data tan emblemàtica i, al costat d'Escoles del Camp d'Elx i el propi Museu, ha organitzat un matí dedicat a les famílies de les pedanies il·licitanes. Durant aquests dies, els col·legis del camp dedicaran les seues classes a la cultura tradicional i es premiaran dues eixides en família entre els millors treballs. A.D.R. arreplegarà a aquests xiquets i als seus familiars el dissabte al matí en un autobús que els traslladarà al Museu Escolar de Puçol, on s'exposaran els treballs guanyadors. Les famílies gaudiran d'un esmorzar típic, visitaran el Museu al costat d'una guia, assistiran a l'acte oficial d'aniversari i participaran en el sorteig d'una passada familiar per a visitar Riu Safari Elx.

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol celebra el setè aniversari de la Declaració com a Patrimoni de la Humanitat

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top