Prensa

El Dia Internacional dels Museus 2019 celebra-ho al Museu Escolar de Pusol

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu Escolar ha programat una sèrie d'activitats els dies 17, 18 i 19 de maig

El Museu Escolar de Pusol celebra una vegada més el Dia Internacional dels Museus o DIM, amb tres jornades de portes obertes: del divendres 17 al diumenge 19 de maig. Enguany, l'esdeveniment té com a títol "los museus com a eixos Culturals. El Futur de les Tradicions", temàtica que li va com a anell al dit al Museu Escolar de Pusol.

Les activitats programades per a aquestes tres jornades són les següents:

Divendres 18 de maig. Inauguració de nova exposició temporal

Inauguració a les 12:00 hores de l'exposició "La escola com ens la van explicar", segona exposició comisariada per l'alumnat del col·legi en els cinquanta anys d'història del Projecte. La mostra, en la qual els/as escolars exposen allò que han après arran de la seua recerca sobre l'escola d'antany, romandrà oberta al públic durant tot l'estiu (fins a l'1 de setembre).

Dissabte 18 de maig i diumenge 19 de maig. Visita guiada

A les 11:30 hores comença la visita guiada gratuïta per l'exposició permanent del Museu Escolar de Pusol. Aquesta activitat té places limitades i requereix inscripció prèvia.

A més, dins de les activitats del DIM, el Museu Escolar de Pusol ha preparat un joc per als/as més xicotets/as... El joc de cerca "El comecocos" els permetrà recórrer el Museu Escolar i esbrinar quant saben sobre les tradicions. El moment perfecte per a visitar el museu amb xiquets/as i passar un divertit moment en família!

T'esperem els dies 17, 18 i 19 de maig en el Museu Escolar de Pusol!

Inscripció prèvia: telèfon 966 630 478 o email comunicacion@museopusol.com.

Vuelve a notas de prensa

  • El Dia Internacional dels Museus 2019 celebra-ho al Museu Escolar de Pusol

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top