Prensa

El Museu Escolar de Puçol suma set anys com a Patrimoni de la Humanitat

04-10-2016

A la celebració del passat 1 d'octubre van acudir representants de tots els partits polítics de la ciutat, donant suport al Museu i a la seua continuïtat.
 


La jornada va començar amb l'arribada de l'autobús que l'Associació per al Desenvolupament Rural del camp d’Elx havia preparat per a traslladar als alumnes i les seues famílies de les escoles del camp. Els col·legis de Valverde, La Foia i Garrofers (Algoda-Matola) van dedicar les classes dels últims dies a la cultura tradicional i els millors treballs van guanyar l'eixida familiar al Museu Escolar de Puçol durant el matí del dissabte, incloent esmorzar típic, visita guiada i taller de trenat de palma blanca. 

 A l'entrada del Museu i tenint com a teló de fons els dibuixos premiats de les escoles del Camp d'Elx, el director Fernando García va donar començament a l'acte d'aniversari. Van acudir a aquesta celebració l'alcalde d'Elx Carlos González, el portaveu de Ciutadans David Caballero, la diputada del Partit Popular Mercedes Alonso, el regidor de Ciutadans Juan Antonio Sempere i l'exconcejal del Partit Popular Pablo Ruz. No podien faltar els amics i col·laboradors del Museu, com el director de Grup Antón Pepe Antón, l'alcaldessa pedánea Rosa Vicente o l'inspector de Patrimoni Luis Pablo Martínez, qui va intervenir puntualitzant la importància del reconeixement d'UNESCO en general i la seua inclusió en el Registre de Bones Pràctiques per a la Salvaguarda del Patrimoni en particular, sent molt pocs els projectes reconeguts en aqueix sentit. 

L'edil va agrair a la ciutadania les donacions que al llarg dels anys han fet possible l'augment dels fons expositius del centre. També va donar les gràcies a Fernando García pel seu treball i implicació amb el Projecte Pedagògic i Museístic, insistint en la necessitat d'unir-se i recolzar la seua perpetuïtat. 

El matí va continuar amb un breu recorregut guiat de l'alcalde i de la resta dels convidats per Fernando García, i les demostracions de trenat de palma blanca i setiets per veïns i col·laboradors de la Partida. Per a finalitzar la jornada, es va sortejar l’entrada  familiar al Riu Safari Elx entre els alumnes dels col·legis del Camp d'Elx i els seus familiars.


 

Vuelve a notas de prensa

  • El Museu Escolar de Puçol suma set anys com a Patrimoni de la Humanitat

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top